Home - Producten - 3D-afdrukmachine

Beste Industriële 3D-printmachine | SLM Metaal, SLS Nylon, SLA Grote hars 3D-printer

Industriële 3D-printmachines zorgen voor een revolutie in de productie met innovatieve technologieën zoals Selective Laser Melting (SLM), Selective Laser Sintering (SLS) en Stereolithography (SLA). Deze krachtige 3D-systemen bieden ongekende ontwerpvrijheid, snelle doorlooptijden en kostenefficiëntie voor het produceren van complexe, lichtgewicht onderdelen in materialen zoals metalen en kunststoffen van technische kwaliteit.

De belangrijkste voordelen zijn:

SLM gebruikt een laser om metaalpoeder volledig te smelten tot volledig dichte componenten met uitzonderlijke mechanische eigenschappen. Ideaal voor complexe geometrieën in de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en medische toepassingen.

  • SLS smelt selectief kunststof-, keramiek- of metaalpoeders tot precieze, duurzame onderdelen zonder dat er ondersteuningen nodig zijn.
  • SLA maakt gebruik van een UV-laser om vloeibare fotopolymeerharsen uit te harden tot gladde, zeer gedetailleerde plastic onderdelen. Perfect voor visuele prototypes die ingewikkelde kenmerken en oppervlakteafwerkingen vereisen.

Met industriële 3D-printers kunnen ingenieurs assemblages in afzonderlijke onderdelen consolideren, geavanceerde interne structuren inbouwen voor lichtgewicht gebruik en gespecialiseerde componenten vervaardigen die zijn geoptimaliseerd voor sterkte, hittebestendigheid en andere behoeften. Dit maakt een snellere productontwikkeling, ontwerpvalidatie en productie mogelijk in vergelijking met CNC-bewerking of spuitgieten.

Of u nu een paar prototypes of duizenden onderdelen voor eindgebruik nodig heeft, industriële 3D-printmachines bieden de veelzijdigheid en technologie om concurrerend te blijven. Ontdek hoe deze systemen uw productie vandaag de dag kunnen transformeren.

2024 Beste industriële 3D-printermachine Te koop!

Kopen SLM, SLS, SLA 3D-printers rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 4 resultaten tonen

SLM Metal 3D-printer – SLM-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $59,999.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
Onze SLM/DMLS 3D-printers op industrieel niveau, ook wel bekend als metalen 3D-printmachines, zijn een geavanceerde technologie die de

SLS Nylon 3D-printer – SLS-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van voor Reseller met Basisspecificatie. $29,999.00
Onze nylon SLS 3D-printer is een high-end apparaat dat wordt gebruikt voor industriële productie en wetenschappelijk onderzoek. Wij bieden geavanceerde SLS

SLA hars 3D-printer – SLA-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van voor Reseller met Basisspecificatie. $14,999.00
Onze SLA 3D-printer, een uiterst nauwkeurige en snelle printtechnologie die gebruik maakt van Stereolithography Apparatus (SLA) om 3D-objecten te creëren. Dit

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.