Home - Producten - laser Source - CO2 Laser

Beste RF CO2-laserbron | CO2 metalen buislaser

RF CO2-laserbronnen staan ​​bekend om hun hoge efficiëntie, stabiliteit en indrukwekkende uitgangsvermogen. Ze bieden een uitstekende straalkwaliteit, waardoor ze op grote schaal worden gebruikt in industriële productielijnen voor verschillende toepassingen zoals lasersnijden, markeren, lassen, boren en koude verwerking. Deze laserbronnen bestrijken meerdere golflengten, waaronder 9.3um, 10.2um en 10.6um, met een vermogen variërend van 20W tot 450W. Ze zijn specifiek ontworpen voor niet-metalen materialen zoals acryl, hout, papier, stof, leer, polymeer, glas, plastic, rubber, steen, keramiek en meer.

Bij het bewerken van niet-metalen materialen met behulp van CO2-lasers bestaat de basismethode uit het uitbreiden en focusseren van de laserstraal op het materiaal. Dit veroorzaakt onmiddellijke verdamping op het brandpunt, waardoor snijden of graveren mogelijk wordt.

Het uitgangsvermogen van RF CO2-laserbronnen kan variëren van enkele watt tot enkele kilowatt. Het is van cruciaal belang om het juiste vermogen te selecteren op basis van materiaaldikte, verwerkingssnelheid en materiaalabsorptie om optimale prestaties en gewenste resultaten te bereiken. Als algemene richtlijn mag het laservermogen dat wordt gebruikt voor het snijden niet hoger zijn dan 80% van het maximale uitgangsvermogen van de laserbron om de beste prestaties en resultaten te garanderen.

2024 Beste beste prijs laserbron Te koop!

Kopen vezel-, UV-, CO2- en groene laserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Eén resultaat gevonden

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.