Directe diodelaser | 915 nm 976 nm directe diodelaser

Directe diodelasers zijn halfgeleiderlasers die kunnen worden gebruikt als hoogenergetische lichtbronnen bij materiaalverwerking en andere toepassingen. Ze gebruiken halfgeleidermaterialen als versterkingsmedia om laserlicht uit te zenden, waarbij deeltjes overgaan tussen de geleidings- en valentiebanden om fotonen te produceren. Directe elektrische excitatie maakt een efficiënte omzetting van elektrische energie in licht mogelijk (met een efficiëntie van 55%) zonder dat er conversieapparatuur nodig is, waardoor het energieverlies wordt verminderd. Vergeleken met fiberlasers hebben directe diodelasers een hoger rendement, een kleiner formaat en lagere kosten.

Directe diodelaser kan op grote schaal worden gebruikt bij het lassen van kunststof, solderen, warmtegeleidingslassen van metaal, reinigen, snijden, harden, bekleden en andere gebieden.

Directe diodelasers met laag vermogen (<200W) worden voornamelijk gebruikt bij het solderen en kunststoflassen. Laserlassen heeft voordelen zoals geen ruimtelijke beperkingen, geen soldeerkop, geen contact, geen statische elektriciteit, minder verbruiksartikelen en een hoge lassnelheid. In het licht van de stijgende kosten van handarbeid en de trend van intelligente en nauwkeurige productie, zal lasersolderen met directe diodelaser de promotie en toepassing ervan versnellen door de traditionele soldeermethoden te vervangen.

Directe diodelasers met middelhoog vermogen (200W-1000W) worden voornamelijk gebruikt bij geleidend lassen. Directe diodelasers hebben golflengtevoordelen en kunnen theoretisch alle metalen materialen lassen, zoals koolstofstaal, roestvrij staal, aluminiumlegeringen, nikkellegeringen, enz. Wanneer de verbindingsspleet groot is, vergeleken met fiberlasers, heeft de directe diodelaser een groter gefocusseerd punt , die de nauwkeurigheid van het werkstuk effectief kan compenseren. De breedte van de achterkant van de lasnaad is ook groter, wat fouten in de defocusseringsnauwkeurigheid kan compenseren en ervoor kan zorgen dat de laser het materiaal volledig smelt. Het heeft kenmerken zoals een stabiel lasbad, een gladde lasnaad, een hoge snelheid en een goede consistentie.

Directe diodelasers met hoog vermogen (>1000W) worden voornamelijk gebruikt bij het bekleden. Directe diodelasers met hoog vermogen kunnen een warmtebehandeling van het oppervlak of plaatselijke bekleding uitvoeren op metalen onderdelen met hoge eisen op het gebied van slijtvastheid en corrosiebestendigheid. Ze hebben kenmerken zoals een hoog elektrisch-optisch rendement, een hoge materiaalabsorptiesnelheid, lage onderhoudskosten, een rechthoekige straalvorm en een uniforme lichtintensiteitsverdeling, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bekledingstoepassingen.

Over het geheel genomen bieden directe diodelasers bij golflengten van 915 nm en 976 nm een ​​hoog rendement, hoog vermogen en uitstekende straalkwaliteit, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor een breed scala aan industriële lasertoepassingen.

● Naamloze vennootschap van 0.5 miljard USD, aandelencode: 688291.
● 300+ internationale leden.
● 100+ R&D-ingenieurs.
● 20%+ van de omzet voor R&D-uitgaven.
● 5000+ klanten in meer dan 100 landen.
● Kernleverancier van de meeste fabrikanten van lasermachines.
● Nummer 1 SPIE PRISMAWARDS (Hoogste onderscheiding van de wereldlaserindustrie) finalist, categorie Software.

Eén resultaat gevonden

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.