Home - Producten - laser Source

Beste Vezellaserbron | UV-laserbron | CO2-laserbron | Groene laserbron

Laser, een afkorting van Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, is een krachtig type licht dat wordt versterkt door het proces van gestimuleerde emissie. Het vindt uitgebreide toepassingen op verschillende gebieden, waaronder industriële productie, informatiecommunicatie, biomedische wetenschappen, onderzoek en leger. Dit komt door de unieke kenmerken zoals lage divergentie, hoge helderheid, goede monochromaticiteit en goede coherentie.

Onze laserbronnen bestrijken een breed scala aan specificaties:

– Volledige golflengte: 213 nm tot 10600 nm
– Volledige pulsbreedte: nanoseconden (ns) tot femtoseconden (fs)
– Volledig laservermogen: 3W tot 60KW

Een laserbron bestaat doorgaans uit drie hoofdcomponenten: een pompbron die energie levert, een versterkingsmedium dat de laser versterkt, en een resonantieholte die het licht heen en weer reflecteert door het versterkingsmedium, wat resulteert in versterkt laservermogen.

Laserbronnen kunnen worden geclassificeerd op basis van verschillende dimensies, zoals de pompmethode, het versterkingsmedium, de werkmodus, het uitgangsvermogen en de uitgangsgolflengte. Lasers kunnen bijvoorbeeld worden onderverdeeld in optische, elektrische, chemische, thermische en nucleaire pomplasers op basis van hun energiebronnen. Ze kunnen ook worden geclassificeerd in vloeistof-, gas- en vaste-stoflasers op basis van hun versterkingsmedia.

Solid-state- en fiberlasers zijn de meest gebruikte typen op de markt. Vezellasers zijn ideaal voor het macroscopisch snijden, lassen, boren en sinteren van metaalmateriaal vanwege hun hoge gemiddelde vermogen en sterke thermische effecten. Aan de andere kant hebben vastestoflasers de voorkeur voor fijne microverwerking van dunne, brosse materialen en niet-metalen materialen vanwege hun hoge piekvermogen, lage thermische effecten en hoge verwerkingsnauwkeurigheid.

Laserbronnen kunnen ook worden gecategoriseerd als continue golf- of gepulseerde lasers op basis van hun werkmodi. Gepulseerde lasers kunnen verder worden onderverdeeld in lasers met lange puls (ms, us), korte puls (ns) en ultrakorte puls (ps, fs). Hoe smaller de pulsbreedte en hoe korter de golflengte, hoe hoger de haalbare verwerkingsnauwkeurigheid.

Ten slotte kunnen lasers worden geclassificeerd in infrarood-, zichtbare- en ultraviolette lasers op basis van hun uitgangsgolflengten. Verschillende materialen hebben verschillende absorptiebereiken voor verschillende golflengten van licht, daarom worden lasers met verschillende golflengten gebruikt voor specifieke materiaalverwerkingstoepassingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de meest geschikte laserbron voor uw specifieke behoeften te vinden!

2024 Beste beste prijs laserbron Te koop!

Kopen vezel-, UV-, CO2- en groene laserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 9 resultaten tonen

MOPA gepulseerde fiberlaserbron – LP-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $899.00 Voor bulkkopers.
  • Geavanceerde MOPA-vezeltechnologie.
  • Breed scala aan instelbare pulsbreedte en frequentie.
  • Zeer concurrerende prijs vanaf .
  • 1 jaar extra garantie omdat we ons eigen reparatiecentrum hebben.

MOPA gepulseerde fiberlaserbron – JPT M7-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,099.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de JPT M7-serie, een MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​gepulseerde fiberlaserbron. Deze krachtige fiberlaser maakt gebruik van

Q Geschakelde gepulseerde fiberlaserbron – 20-100W

Beoordeeld 0 van 5
Van $299.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de Q-geschakelde gepulseerde fiberlaserbron – Raycus Q QB QE QS QBI-serie. Ontwikkeld door Raycus, dit

300W – 6000W CW-fiberlaserbron | Serie met enkele module

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,399.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de derde generatie single-mode continue golfvezellaserbronnen van Raycus, met een bereik van 300W tot 6000W.

3W – 5W luchtgekoelde DPSS UV-laserbron | LARK-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,399.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de luchtgekoelde DPSS UV-laserbron uit de JPT LARK-serie. Deze laserbron heeft een luchtgekoelde structuur,

3W – 30W watergekoelde DPSS UV-laserbron | SEAL-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,199.00 Voor bulkkopers.
De SEAL-serie UV-laserbronnen die uitstekende straalkwaliteit en perfecte spotkarakteristieken bieden. Het geïntegreerde ontwerp van de

Quasi continue golfvezellasers 75W – 600W

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,999.00 Voor bulkkopers.
Met continue en gepulseerde modi, extreem stabiele uitvoerprestaties en uitstekende straalkwaliteit snijden onze Quasi Continuous Wave Fiber Lasers,

6000W – 80000W CW-fiberlaserbron | Serie met meerdere modules

Beoordeeld 0 van 5
Van $99.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de Raycus 6000W-80000W CW-fiberlaserbron met hoog vermogen. Deze laserbron biedt een hoge elektro-optische conversie-efficiëntie (>40%), uitstekend

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.