Home - Producten - Lasertrimmachine

Beste Weerstand lasertrimmachine | Potentiometer en sensor lasertrimmachine

Weerstandslasersnijmachines zijn precisieapparatuur die wordt gebruikt voor de nauwkeurige aanpassing van dikke en dunne filmcircuits. Ze worden veel gebruikt in verschillende industrieën, zoals hybride geïntegreerde schakelingen met dikke film, elektronische componenten, auto-elektronica, sensoren, militair onderzoek en dunnefilmweerstanden.

Deze machines werken volgens het principe van het gebruik van een fijne laserstraal om het weerstandsmateriaal te verdampen en de gewenste weerstandswaarde te bereiken door de geometrie van de weerstand te veranderen. De laserstraal wordt bestuurd door een computerprogramma en de weerstand wordt tijdens het trimproces continu gemeten en bewaakt om de beoogde weerstandswaarde te bereiken.

Vergeleken met traditionele handmatige aanpassingsmethoden of het gebruik van potentiometers, biedt de lasertrimmachine een nauwkeurigere en efficiëntere aanpassing met minder menselijke tussenkomst. De lasertrimmachine elimineert ook problemen zoals overshooting, rebound en parameterafwijking die kunnen optreden bij potentiometers. Met de toenemende vraag naar zeer nauwkeurige weerstanden in verschillende elektronische toepassingen zijn lasertrimmachines een essentieel hulpmiddel geworden om het vereiste nauwkeurigheidsniveau te bereiken.

2024 Beste weerstandslasersnijmachine Te koop!

Kopen potentiometer en sensorweerstand lasertrimmachine rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Eén resultaat gevonden

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.