Home - Producten - laser Source - MOPA-vezellaser

Beste MOPA gepulseerde fiberlaserbron | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

De MOPA-fiberlaserbron (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​heeft een type laserstructuur die een laseroscillator combineert met een versterker. Op industrieel gebied verwijst de MOPA-vezellaser naar een unieke pulsvezellaser van nanoseconden, bestaande uit een halfgeleiderlaserzaadbron en een vezelversterker aangedreven door elektrische pulsen.

Het belangrijkste voordeel van MOPA-vezellasers is dat de uitgangspulsbreedte onafhankelijk instelbaar is (variërend van 2 ns tot 500 ns) en dat de herhalingsfrequentie zo hoog kan zijn als megahertz. Het parameteraanpassingsbereik van MOPA-fiberlasers is breed, dus naast conventionele laserverwerkingstoepassingen op nanoseconden kunnen ze ook worden gebruikt voor enkele unieke precisieverwerkingstoepassingen met een smalle pulsbreedte, hoge herhalingsfrequentie en hoog piekvermogen.

Samenvattend: vergeleken met Q-switched fiberlasers hebben MOPA-fiberlasers een breder scala aan laserparameters, flexibelere aanpassing en een uitgebreider scala aan toepassingen.

2024 Beste MOPA-vezellaserbron Te koop!

Kopen 20W-250W MOPA-vezellaserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 3 resultaten tonen

MOPA gepulseerde fiberlaserbron – LP-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $899.00 Voor bulkkopers.
  • Geavanceerde MOPA-vezeltechnologie.
  • Breed scala aan instelbare pulsbreedte en frequentie.
  • Zeer concurrerende prijs vanaf .
  • 1 jaar extra garantie omdat we ons eigen reparatiecentrum hebben.

MOPA gepulseerde fiberlaserbron – JPT M7-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,099.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de JPT M7-serie, een MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​gepulseerde fiberlaserbron. Deze krachtige fiberlaser maakt gebruik van

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.