Picoseconde laserbron | Ultrasnelle lasers | 355 nm UV, 532 nm groen, 1064 nm IR

Picoseconde-laserbronnen zijn een soort ultrasnelle laser die tal van voordelen bieden voor industriële microverwerkingstoepassingen. Ze hebben vrijwel geen thermische impact, waardoor een breed scala aan materialen kan worden verwerkt, inclusief materialen die transparant zijn in het zichtbare en nabij-infrarode gebied. De superieure straalkwaliteit verhoogt de stabiliteit en betrouwbaarheid van de prestaties, terwijl het hoge piekvermogen een nauwkeurigere verwerking ondersteunt.

Picosecondelasers hebben een hoge pulsenergie, een lange levensduur en werken efficiënt en snel. Ze kunnen worden gebruikt voor markeren, boren, snijden en andere toepassingen en bieden fijne en zuivere sneden voor verwerkingsbehoeften op micrometerniveau met minimale thermische impact. Ze hebben de traditionele boor-/snijprocessen vervangen en worden in verschillende industrieën veel gebruikt voor het snijden van materialen zoals film, keramiek, metaal, glas en kunststoffen.

Picosecondelasers bieden ook voordelen bij processen zoals het zwart maken van metaal, het markeren van plastic en het verwijderen van verf van glas. Het effect van picosecondelasers is duidelijker en duidelijker, terwijl de lage thermische energiediffusiekarakteristiek van picosecondelasers verfstrippen mogelijk maakt zonder schade aan het substraatmateriaal, vooral glas en plastic.

De lijst met materialen die kunnen worden gesneden met picosecondelasers is uitgebreid, waaronder roestvrij staal, koolstofstaal, koper, aluminium, magnesiumlegeringen en glas. Ze worden gebruikt op gebieden zoals mobiele telefoons, 3C elektronische chip-FPC's en zonne-energie. De meest opvallende prestaties liggen echter nog steeds bij het boren en snijden van glas, waarbij verticaal snijden mogelijk is zonder conische gaten.

Het lasersnijden van glas is een contactloze en weinig vervuilingstechnologie die gemakkelijk te bedienen is en klanten veel gemak biedt. Snijden op hoge snelheid kan zorgen voor nette randen, goede verticaliteit en lage interne schade. Het wordt een nieuwe oplossing voor de glassnijindustrie. Met name bij zeer nauwkeurig snijden vertonen picoseconde ultrasnelle laserbronnen grote voordelen vanwege hun extreem smalle pulsbreedte en lage thermische energiediffusie-eigenschappen. Ze voltooien het breken van materiaal voordat warmte wordt overgedragen op omringende materialen, wat goede resultaten oplevert bij het snijden van bros materiaal.

Picosecondelasers maken gebruik van contactloze verwerking om problemen zoals het instorten van de randen en scheuren te voorkomen die kunnen optreden bij traditionele bewerkingsmethoden. Ze hebben een hoge nauwkeurigheid, produceren geen microscheurtjes, breuken of fragmenten, hebben hoge randbeschermingseigenschappen en vereisen geen secundaire productiekosten zoals wassen, polijsten of slijpen. Dit verlaagt de kosten en verbetert de opbrengst van het werkstuk en de verwerkingsefficiëntie aanzienlijk.

● Naamloze vennootschap van 0.5 miljard USD, aandelencode: 688291.
● 300+ internationale leden.
● 100+ R&D-ingenieurs.
● 20%+ van de omzet voor R&D-uitgaven.
● 5000+ klanten in meer dan 100 landen.
● Kernleverancier van de meeste fabrikanten van lasermachines.
● Nummer 1 SPIE PRISMAWARDS (Hoogste onderscheiding van de wereldlaserindustrie) finalist, categorie Software.

Eén resultaat gevonden

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.