Home - Producten - laser Source - QCW-vezellaser

Beste QCW fiberlaserbron | 75W 150W 300W 600W 2000W

QCW-laser, een afkorting van Quasi-Continuous Wave Fiber Laser, is een type halfgeleiderlaser die een vrijwel continue uitvoer kan bereiken. Het maakt gebruik van een uniek vulpatroon om een ​​continue laseruitvoer te bereiken, wat nieuwe mogelijkheden voor de lasertechnologie heeft opgeleverd.

QCW-laser heeft vele voordelen, waaronder een hoog vermogen, hoog rendement, uitstekende straalkwaliteit, klein formaat en lage kosten, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Bovendien heeft het lagere stroomverbruikskosten dan andere lasers, vooral in vergelijking met traditionele YAG-lasers, waardoor het zuiniger is.

QCW-laser is een krachtige, betrouwbare en praktische laser die in verschillende toepassingen kan worden gebruikt om aan de eisen van de klant te voldoen. Het biedt nieuwe mogelijkheden en brengt nuttige verbeteringen in de lasertechnologie. De QCW-fiberlaser kan in puls- en continue modi werken, zodat één enkele laser verschillende verwerkingstaken kan uitvoeren waarvoor voorheen twee verschillende lasers nodig waren. Deze functie geeft het meer verwerkingsvoordelen.

De QCW-laserbron is in verschillende industrieën toegepast voor verschillende verwerkingstaken. In de 3C-elektronica-industrie is de QCW-laser bijvoorbeeld geschikt voor het lassen van kleine pluggen vanwege de kleinere en vlakkere laspunten in vergelijking met YAG-laser. In de sector voor het lassen van precisie-medische accessoires is de QCW-laser geschikt voor het lassen van kleine pilaren van titaniumlegeringen aan kappen van titaniumlegeringen vanwege de kleine puntgrootte en nauwkeurige energiecontrole.

Samenvattend is de QCW fiberlaser een veelzijdige en efficiënte laser die in veel toepassingen traditionele lasers kan vervangen. De voordelen zijn onder meer een hoog piekvermogen, een hoge pulsenergiestabiliteit en een nauwkeurige energieregeling. Het is ook compatibel met verschillende scenario's en heeft meerdere uitgangsvezelkerndiameters waaruit u kunt kiezen voor verschillende toepassingen.

2024 Beste QCW-fiberlaserbron Te koop!

Kopen 75W-2000W QCW fiberlaserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 2 resultaten tonen

Quasi continue golfvezellasers 75W – 600W

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,999.00 Voor bulkkopers.
Met continue en gepulseerde modi, extreem stabiele uitvoerprestaties en uitstekende straalkwaliteit snijden onze Quasi Continuous Wave Fiber Lasers,

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.