Beste DPSS UV-laserbron | 3W 5W 10W 15W 20W 25W 30W

UV-lasers met een golflengte van 355 nm worden veel gebruikt in diverse industriële toepassingen. Ze bieden verschillende voordelen, zoals een korte golflengte, korte pulsduur, uitstekende straalkwaliteit, hoge precisie en hoog piekvermogen. Vergeleken met groene en infraroodlasers hebben UV-lasers een kleiner thermisch effect en hogere absorptiesnelheden in materialen vanwege hun kortere golflengte. Dit maakt ze ideaal voor “koude verwerking” van materialen.

UV-lasers hebben unieke voordelen ten opzichte van andere soorten lasers. Ze kunnen de thermische spanning tijdens de verwerking beperken, waardoor schade aan het werkstuk wordt verminderd en de integriteit ervan behouden blijft. Ze kunnen zelfs de moleculaire ketenstructuren direct veranderen, waardoor ze geschikt zijn voor ultraprecieze verwerking van warmtegevoelige materialen op micro- en nanoschaal. UV-lasers zijn bijzonder effectief voor het verwerken van niet-metalen materialen zoals keramiek, glas, kunststoffen en papier.

In specifieke toepassingen zijn UV-lasers nuttig voor het verwerken van zachte kunststoffen, flexibele printplaten (FPC's) en hun substraatmaterialen zoals polyimide. Deze materialen vereisen UV-lasers voor nauwkeurige verwerking en kunnen niet worden verwerkt met infraroodlasers.

Een andere toepassing die profiteert van de kleine straalgrootte en de lage thermische spanningseigenschappen van UV-lasers is microboren. UV-lasers kunnen gaten van slechts 10 μm boren door een verticale straal dwars door het substraat te focusseren.

Voor keramische verwerking zijn UV-lasers essentieel vanwege hun precisie en het vermogen om te voldoen aan de eisen van fijne keramische verwerking. CO2- en groene lasers kunnen niet hetzelfde nauwkeurigheidsniveau bereiken. UV-lasers worden gebruikt voor het markeren, snijden en boren van keramiek.

Samenvattend zijn UV-lasers met een golflengte van 355 nm en een vermogen variërend van 3W tot 25W een uitstekende keuze voor industriële toepassingen die een nauwkeurige verwerking van zowel metalen als niet-metalen materialen vereisen.

2023 Beste DPSS UV-laserbron Te koop!

Kopen 3W-30W dpss uv-laserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 3 resultaten tonen

3W – 5W luchtgekoelde DPSS UV-laserbron | LARK-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,399.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de luchtgekoelde DPSS UV-laserbron uit de JPT LARK-serie. Deze laserbron heeft een luchtgekoelde structuur,

3W – 30W watergekoelde DPSS UV-laserbron | SEAL-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,199.00 Voor bulkkopers.
De SEAL-serie UV-laserbronnen die uitstekende straalkwaliteit en perfecte spotkarakteristieken bieden. Het geïntegreerde ontwerp van de

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.