Home - Producten - laser Source - CW-vezellaser

Beste CW-vezellaserbron | 300-80000 W krachtige glasvezellaser

CW-vezellaserbronnen met hoog vermogen, ook bekend als continue golfvezellasers, worden veelvuldig gebruikt in geavanceerde productiegebieden zoals lasersnijden, lassen en smelten. Deze fiberlasers gebruiken een krachtige laserstraal die op het materiaal is gericht om een ​​thermisch effect te genereren voor de materiaalverwerking. CW-vezellaserbronnen met hoog vermogen kunnen worden onderverdeeld in single-mode CW-vezellasers en multi-mode continue golfvezellasers. Momenteel kunnen single-mode en multi-mode continue golfvezellasers van industriële kwaliteit een maximaal uitgangsvermogen hebben van maximaal 20 kW en 500 kW.

CW-fiberlaserbronnen zijn zeer stabiel voor laserlassen, vooral voor lithiumbatterijen. Lithiumbatterijen zijn kerncomponenten van elektrische voertuigen die rechtstreeks de algehele voertuigprestaties bepalen. De precisie en automatisering van productieapparatuur hebben een directe invloed op de kwaliteit, efficiëntie en consistentie van batterijen. Daarom stellen fabrikanten hoge eisen aan lassterkte, straalkwaliteit, laseffect en stabiliteit. Het lijdt geen twijfel dat CW-vezel de beste keuze is.

De belangrijkste onderdelen van lithiumbatterijen die moeten worden gelast, zijn de schaal, het elektrodeoor, de explosieveilige film en het batterijpakket. Vezellaserlastechnologie kan worden gebruikt voor het afdichtlassen van veiligheidsklepconstructies, het afdichtlassen van afdekplaten, het lassen van uitloopoorstukken, het lassen van oorconstructies en het lassen van accupackverbindingen.

Op het gebied van lasersnijden beschikken onze CW fiberlaserbronnen over een uitstekende straalkwaliteit en stabiliteit. Met CW-fiberlaserbronnen kunnen dikke platen nauwkeuriger worden gesneden, waardoor de verwerkingsefficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.

CW-fiberlaserbronnen met hoog vermogen zijn breed inzetbaar voor het snijden, lassen, boren, reinigen, bekleden en additieve productie van een breed scala aan metalen materialen zoals roestvrij staal, koolstofstaal, aluminium, koper, enz.

2024 Beste CW-fiberlaserbron Te koop!

Kopen 300W-80000W CW-fiberlaserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 3 resultaten tonen

300W – 6000W CW-fiberlaserbron | Serie met enkele module

Beoordeeld 0 van 5
Van $1,399.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de derde generatie single-mode continue golfvezellaserbronnen van Raycus, met een bereik van 300W tot 6000W.

6000W – 80000W CW-fiberlaserbron | Serie met meerdere modules

Beoordeeld 0 van 5
Van $99.00 Voor bulkkopers.
Introductie van de Raycus 6000W-80000W CW-fiberlaserbron met hoog vermogen. Deze laserbron biedt een hoge elektro-optische conversie-efficiëntie (>40%), uitstekend

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.