Home - Producten - Handheld laserlasmachine

Beste Handheld laserlasmachine | Handzame fiberlaserlasmachine van 1000 W - 3000 W

Handheld laserlasmachine is een nieuwe en efficiënte metaalverbindingstechnologie met brede toepassingsmogelijkheden op het gebied van metaalproductie en -verwerking. Als draagbaar mobiel laserlassysteem maakt het gebruik van laserstralen om metalen materialen te smelten voor het lassen, wat een hoge snelheid, een kleine hittebeïnvloede zone, eenvoudige bediening en een breed scala aan toepasselijke metalen materialen oplevert.

De draagbare laserlasmachine bestaat voornamelijk uit componenten zoals een lasergenerator, laskop, besturingssysteem en koelsysteem. Het ergonomische ontwerp van de laskop maakt hem licht van gewicht, klein van formaat, flexibel en gemakkelijk te bedienen. De lasergenerator maakt doorgaans gebruik van fiberlasers om laserstralen met hoog vermogen uit te zenden voor het lassen. Het besturingssysteem past de lasparameters aan en het koelsysteem zorgt voor een continue en stabiele werking van de apparatuur.

Vergeleken met traditioneel boog- en mig-lassen heeft handlaserlassen een hogere lassnelheid, hogere laskwaliteit, fijnere lassen en vrijwel geen nabehandeling, waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd. Bovendien vermijdt het de schadelijke gas- en rookvervuiling die ontstaat tijdens het booglassen, waardoor het veiliger en milieuvriendelijker wordt voor de operators. Bovendien zijn draagbare laserlasmachines uitgerust met een automatische draadaanvoer, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en de productiekosten worden verlaagd.

De bediening van draagbare laserlasmachines is eenvoudig en nieuwe gebruikers kunnen zich snel onder de knie krijgen, waardoor de trainingslast voor bedrijven aanzienlijk wordt verminderd. Het bevat ook verschillende veiligheidsbeschermingsfuncties om ongevallen effectief te voorkomen. Bovendien is de apparatuur redelijk geprijsd en is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste keuzes voor lasautomatiseringsapparatuur voor bedrijven van elke omvang.

4-10x hogere lassnelheid.

Het draagbare laserlasapparaat is 4-10x sneller dan traditionele lasmethoden. Dat betekent dat u uw projecten in een fractie van de tijd kunt voltooien. Zeg vaarwel tegen de lange uren die u besteedt aan lassen en hallo tegen meer tijd voor de dingen waar u van houdt!

Geen geschoolde arbeid vereist, slechts 30 minuten training.

Deze ongelooflijke draagbare fiberlaserlasmachine vereist geen geschoolde arbeid. Dat klopt, u ​​hoeft geen dure lasser in te huren. Met slechts 30 minuten training kan iedereen een lasprofessional worden. Het is alsof u uw eigen persoonlijke lasexpert in handen heeft.

Kleine hittebeïnvloede zone, lage vervorming.

laten we de kleine, door hitte beïnvloede zone en de lage vervorming niet vergeten. Met het draagbare laserlasapparaat kunt u afscheid nemen van kromgetrokken materialen en hallo zeggen tegen perfecte lasnaden. Uw projecten zien er keer op keer professioneel en vlekkeloos uit.

Elke keer een schone las, geen reiniging na het lassen.

Het draagbare laserlasapparaat is niet alleen snel en gemakkelijk te gebruiken, maar produceert ook keer op keer schone en nauwkeurige lasnaden. Geen rommelige reiniging na het lassen meer nodig. U zult versteld staan ​​hoe schoon uw lasnaden zijn, zonder extra inspanning.

Automatische lasdraadaanvoer geïntegreerd.

Het draagbare laserlasapparaat wordt ook geleverd met een automatische lasdraadaanvoer die rechtstreeks in de machine is geïntegreerd. Geen gedoe meer met draden of tijdverspilling door ze handmatig in te voeren. Deze functie bespaart u tijd en frustratie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van prachtige lasnaden.

 

Ingebouwde laserlasparameters voor alle materialen.

Het draagbare laserlasapparaat wordt geleverd met ingebouwde laserlasparameters voor alle materialen. Of u nu werkt met aluminium, roestvrij staal, koolstofstaal of zelfs gegalvaniseerde platen, deze machine staat voor u klaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanpassen van instellingen of het raden van de juiste parameters. Het wordt allemaal voor u geregeld.

24x7 uur loopstabiliteit.

Deze machine is gebouwd om 24x7 uur te draaien, u kunt erop vertrouwen dat hij dag en nacht, zonder onderbrekingen, blijft werken.

Tot 100.000 uur lange levensduur.

De fiberlaser heeft een levensduur van maximaal 100,000 uur. 24 uur x 365 dagen x 11.4 jaar. Het is een hulpmiddel dat voor altijd werkt.

Lassen + Schoon + Knippen + Nalassen Schoon 4 in 1 Optioneel.

Het draagbare laserlasapparaat biedt ook een optionele 4-in-1-functie. Je kunt er niet alleen mee lassen, maar je kunt er ook mee schoonmaken, snijden en na het lassen schoonmaken. Het is alsof je vier gereedschappen in één hebt!

Verschillende optionele opties voor uw unieke behoeften

Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij laserlassen zeer goed en staan ​​er diverse opties klaar voor uw unieke lasbehoeften.

Mechanische, optische, elektrische aanpassing beschikbaar.

We bieden ook mechanische, optische en elektrische aanpassingsmogelijkheden. U kunt het draagbare laserlasapparaat aanpassen aan uw specifieke behoeften en toepassingen. 

6 maanden extra garantie omdat we ons eigen reparatiecentrum hebben.

Wanneer je het handlaserlasapparaat aanschaft, ontvang je bovendien 6 maanden extra garantie. Dat klopt, we hebben ons eigen reparatiecentrum om eventuele problemen op te lossen. U kunt gerust zijn, wetende dat wij achter u staan.

Word een showroomhost en verdien 10%+ commissie.

Word showroomhost en verdien 10%+ commissie! Dat klopt, u ​​kunt geld verdienen door uw geweldige draagbare laserlasapparaat te demonstreren. Met uw toestemming wordt uw locatie op onze website vermeld en wanneer een potentiële koper in de buurt uw woning bezoekt en een aankoop doet bij , wordt u beloond met 10% commissie.

2024 Beste draagbare laserlasmachine Te koop!

Kopen handheld fiberlaser lasmachine rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 5 resultaten tonen

Luchtgekoelde draagbare laserlasmachine voor bagage – HWA-L-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,699.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
 • Ultracompact, slechts 30 kg.
 • Luchtgekoeld, geen opwarmtijd.
 • Ultralichte laskop van 730 g.
 • 4-10x hogere lassnelheid.
 • Super eenvoudig, geen geschoolde arbeid nodig.
 • Slechts 30 minuten training om perfect laswerk te maken.
 • Elke keer weer een schone las, geen ingewikkelde nabewerkingen.

Mini watergekoelde draagbare laserlasmachine – HWW-M-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,299.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
 • Supercompact, slechts 100 kg.
 • Watergekoeld voor omgevingen van 0-50℃.
 • Ultralichte laskop van 730 g.
 • 4-10x hogere lassnelheid.
 • Super eenvoudig, geen geschoolde arbeid nodig.
 • Slechts 30 minuten training om perfect laswerk te maken.
 • Elke keer weer een schone las, geen ingewikkelde nabewerkingen.

Luchtgekoelde mini-handlaserlasmachine – HWA-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,699.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
 • Ultracompact, slechts 30 kg.
 • Luchtgekoeld, geen opwarmtijd.
 • Ultralichte laskop van 730 g.
 • 4-10x hogere lassnelheid.
 • Super eenvoudig, geen geschoolde arbeid nodig.
 • Slechts 30 minuten training om perfect laswerk te maken.
 • Elke keer weer een schone las, geen ingewikkelde nabewerkingen.

Watergekoelde draagbare laserlasmachine – HWW-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $2,399.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
 • 1000-3000 W volledig vermogen optioneel.
 • Watergekoeld voor omgevingen van 0-50℃.
 • Ultralichte laskop van 730 g.
 • 4-10x hogere lassnelheid.
 • Super eenvoudig, geen geschoolde arbeid nodig.
 • Slechts 30 minuten training om perfect laswerk te maken.
 • Elke keer weer een schone las, geen ingewikkelde nabewerkingen.

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.

Handheld laserlasmachine | Alles wat u moet weten!

Geavanceerde handlastechnologie met laser met hogere snelheid, hogere precisie en lagere kosten.

De metaalverwerkende industrie kampt met een groot tekort aan geschoolde lassers. Het vinden van ervaren lassers wordt steeds zeldzamer en moeilijker. De meeste fabrieken bezoeken dagelijks banenbeurzen in de hoop slechts één goede lasser te werven. Dit komt omdat lassen van oudsher een technische, risicovolle klus is waarbij gecertificeerde operators de veiligheid moeten garanderen.

De opkomst van draagbare laserlasmachines in de afgelopen jaren heeft de industrie echter getransformeerd. Handlasers zijn niet alleen veiliger en gemakkelijker te bedienen, maar overwinnen ook veel beperkingen van traditionele lasmethoden. Als gevolg hiervan winnen ze snel aan populariteit en worden ze een must-have voor metaalproductiebedrijven.

Wat is een draagbare laserlasmachine?

Het draagbare laserlasapparaat is licht van gewicht en zeer wendbaar in vergelijking met traditionele laserlasmachines. Dit geeft operators meer vrijheid en controle tijdens het lassen. Het laserstraalmondstuk op het pistool is uitwisselbaar om verschillende verbindingsconfiguraties mogelijk te maken.

Handlasers kunnen roestvrij staal, titanium, aluminium, koper en andere materialen verbinden. Vezellaserlassen werkt ook voor ongelijksoortige en dunne metalen materialen.

6 belangrijke voordelen van draagbare laserlasapparaten

1. Automatische metaaltoevoer
Het draagbare laserlasapparaat wordt ook geleverd met een automatische lasdraadaanvoer die rechtstreeks in de machine is geïntegreerd. Geen gedoe meer met draden of tijdverspilling door ze handmatig in te voeren.

2. Schonere lasnaden
Laserlassen resulteert in esthetisch aantrekkelijke lassen zonder de dikke, ongelijke randen die ontstaan ​​bij MIG/TIG-lassen. Er is geen reiniging na het lassen nodig.

3. Minder warmte-inbreng
De zeer gerichte laserstraal minimaliseert de warmte-inbreng. Dit voorkomt kromtrekken en vervormingen in dunne werkstukken.

4. Superieure lascontrole
Het lichtgewicht en flexibele laserpistool geeft lassers meer controle over het smeltbad. Zelfs beginnende operators kunnen robotprecisie bereiken.

5. Bredere materiaalcompatibiliteit
Laserlassen kan een breed scala aan metalen verbinden, zoals aluminium, koper, titanium en ongelijksoortige materiaalcombinaties. 

6. Kostenconcurrerend
Startprijzen voor draagbare laserlasapparaten kunnen zo laag zijn als $ 3,000. Voor een industriële oplossing biedt laserlassen enorme waarde.

Met vermogens tussen 1 en 3 kW zijn draagbare laserlasapparaten een betaalbare gamechanger geworden voor kleine werkplaatsen en reparatiebedrijven in de metaalproductie.

Hoe werkt handlaserlassen?

 • Laservermogensdichtheid: Het draagbare laserlasapparaat genereert een laserstraal met hoge intensiteit en een gerichte vermogensdichtheid. Het laservermogen wordt aangepast aan het materiaal en de dikte die wordt gelast.
 • Het metaal smelten: De laserstraal wordt op het werkstuk gericht en de geconcentreerde warmte-energie verhoogt de temperatuur van het metaal, waardoor het smelt. Dit elimineert de noodzaak om een ​​boog te ontsteken, wat wel nodig is bij traditionele lasmethoden.
 • Wiebelfunctie : Veel draagbare laserlasapparaten zijn uitgerust met een wiebelfunctie. Met deze functie kan de laserstraal gecontroleerd oscilleren of bewegen. Het oscillatiepatroon creëert een bredere lasrups zonder dat handmatig weven nodig is, waardoor de laskwaliteit en efficiëntie worden verbeterd.
 • Toevoegdraad (optioneel): In sommige gevallen kan een toevoegdraad worden gebruikt om de lasverbinding verder te versterken. De vuldraad wordt toegevoegd aan het gesmolten bad dat door de laserstraal wordt gecreëerd en smelt bij het stollen samen met het basismateriaal.

Handlaserlassen versus traditioneel lassen

Hoewel MIG- en TIG-lassen goede allrounders zijn, lost handlaserlassen veel van hun nadelen op.

De laser produceert esthetisch superieure lassen die 4x tot 10x sneller zijn dan TIG met automatisch vulmetaal en genereert veel minder giftige dampen. Het last ook gemakkelijk dunne materialen en heeft een kleinere, door hitte beïnvloede zone. Handlaserlasers breiden uw mogelijkheden uit voor het lassen van ongelijksoortige en reflecterende exotische metalen.

Fiberlaser handlasapparaten zijn compact, robuust, zeer efficiënt en hebben een levensduur tot wel 100.000 uur.

Voordelen van handlaserlassen voor bedrijven

1. Veelzijdigheid en draagbaarheid
Het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp van draagbare laserlasapparaten maken het lassen van onderdelen in krappe ruimtes mogelijk. Hun draagbaarheid vergemakkelijkt fabricage en reparatie ter plaatse.

2. Operationele eenvoud
De intuïtieve bediening en ingebouwde materiaalvoorinstellingen verlagen de vaardigheidsbarrière. Nieuwe operators kunnen snel worden opgeleid om te beginnen met lassen met hoge kwaliteit en consistentie.

3. Lagere arbeidskosten
Het automatiseren van repetitieve taken met draagbare laserlascobots verbetert de productiviteit. Het biedt ook de mogelijkheid om werknemers bij te scholen naar banen met een hogere waarde.

4. Minder materiaalverspilling
De uiterste nauwkeurigheid van de laser en de controle over de warmte-inbreng minimaliseren fouten, vervorming en nabewerking tot een minimum.

5. Verbeterde veiligheid
Zonder open bogen, vonken, dampen of de noodzaak van vulstaven zorgt handlaserlassen voor een schonere en veiligere werkomgeving.

6. Hogere winsten
Hogere productiesnelheden, lagere bedrijfskosten en materiaalbesparingen met draagbare laserlasmachines vertalen zich direct in verbeterde winstmarges.

Aankoopoverwegingen voor draagbare laserlasapparaten

Belangrijke aspecten die u moet overwegen bij het selecteren van een draagbaar laserlassysteem:

 • Laservermogen bepaalt de dikte en snelheidsmogelijkheden
 • Compact en lichtgewicht ontwerp zorgt voor draagbaarheid en toegang
 • Gebruiksvriendelijke bedieningselementen verkorten de trainingstijd voor nieuwe operators
 • Ingebouwde materiaalvoorinstellingen maken een snelle installatie en lassen mogelijk
 • Veiligheidsvoorzieningen zoals noodstopknoppen en vergrendelingen
 • After-sales ondersteuning voor onderhoud, reparatie en training

Aankoopoverwegingen voor draagbare laserlasapparaten

Er wordt verwacht dat de markt voor industrieel handlaserlassen tussen 29 en 2022 met een CAGR van 2030% zal groeien. Handlaserlasmachines zullen de traditionele lasmethoden blijven vervangen, vooral bij reparatie-, onderhouds- en lichte fabricagetoepassingen.

Vooruitgang in de lasertechnologie zal draagbare lassers kleiner, krachtiger en kosteneffectiever maken. Het integreren van handlaserlassen in geautomatiseerde werkcellen zal ook aan populariteit winnen.

Naarmate laserlassen toegankelijker wordt, zal het de manier waarop metaalbewerkingsbedrijven werken transformeren – waardoor de efficiëntie toeneemt, de kwaliteit wordt gewaarborgd en de arbeidsomstandigheden worden verbeterd. Handlaserlasers hebben een revolutie in de lastechnologie teweeggebracht.