Retour- en restitutiebeleid

Welkom bij Laser Beste Prijs! Wij doen er alles aan om uw tevredenheid bij elke aankoop te garanderen. Ons retour- en restitutiebeleid is ontworpen om duidelijkheid en transparantie te bieden met betrekking tot uw rechten en plichten bij het doen van een aankoop via onze website, laserchina.com. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Neem contact op met de klantenservice voor het retourneren van goederen, en de retourvrachtkosten moeten door de klant worden betaald als er geen probleem is met de productkwaliteit.

1. Returns

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending starten. Om in aanmerking te komen voor retournering moet het artikel ongebruikt zijn, in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat bepaalde artikelen, zoals gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten, mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering, tenzij ze bij aankomst defect of beschadigd zijn.

2. Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 5-7 werkdagen automatisch een tegoed toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden gerestitueerd en dat eventuele verzendkosten voor retourzendingen van uw terugbetaling worden afgetrokken.

3. Retourproces

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via info@laserchina.com met uw ordernummer en reden van retour. Ons team zal u verdere instructies geven over hoe u het artikel kunt retourneren. Zorg ervoor dat het artikel veilig is verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

4. Verwerkingstijd

Zodra we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen, duurt het 3 werkdagen voordat we uw retour hebben verwerkt en uw terugbetaling hebben uitgevoerd. Wij stellen uw geduld tijdens dit proces op prijs.

5. Uitwisselingsbeleid

Helaas bieden wij momenteel geen uitwisselingen aan. Als u een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of stijl, raden wij u aan een retourzending te starten en een nieuwe bestelling voor het gewenste artikel te plaatsen.

Verzendbeleid

Wij streven ernaar om onze klanten duidelijke en transparante verzendinformatie te bieden. Ons verzendbeleid omvat de volgende details:

1. Verzendmethoden

Standaard bieden wij zeevrachtverzending aan voor alle bestellingen. Op verzoek kunnen echter alternatieve verzendmethoden, zoals luchtvracht of versnelde verzending, beschikbaar zijn. Neem contact op met ons klantenserviceteam voor meer informatie over alternatieve verzendopties.

2. Levertijd

Bestellingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verwerkt. Houd er echter rekening mee dat de verwerkingstijden kunnen variëren, afhankelijk van het ordervolume en de beschikbaarheid van producten. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met trackinginformatie.

3. Aflevertijd

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van uw locatie en de gekozen verzendmethode. Hoewel we ernaar streven om bestellingen snel te leveren, kunt u een levertijd van maximaal 14 dagen aanhouden. Vertragingen kunnen optreden als gevolg van factoren buiten onze controle, zoals douaneafhandeling of slechte weersomstandigheden.

4. Internationale verzending

Wij bieden internationale verzending naar geselecteerde landen. Internationale bestellingen kunnen onderhevig zijn aan extra douanekosten, belastingen of invoerrechten die worden opgelegd door het land van bestemming. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs of verzendkosten. Neem contact op met uw plaatselijke douanekantoor voor meer informatie over mogelijke kosten die aan uw bestelling zijn verbonden.

5. Traceerinformatie

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u via e-mail een trackingnummer waarmee u de voortgang van uw levering kunt volgen. Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat trackinginformatie beschikbaar is nadat uw bestelling is verzonden.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retour- en terugbetalingsbeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via info@laserchina.com Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw winkelervaring bij Laser Best Price positief is.

Wijzigingen in dit beleid

Wij behouden ons het recht voor om dit retour- en restitutiebeleid op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken of te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op onze website worden geplaatst. Controleer dit beleid regelmatig op updates.

Door een bestelling te plaatsen op laserchina.com, erkent u dat u de algemene voorwaarden in dit retour- en terugbetalingsbeleid hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

Bedankt dat u voor Laser Beste Prijs hebt gekozen!