Home - Producten - laser Source - Gepulseerde vezellaser

Beste Gepulseerde fiberlaserbron | 20W 30W 50W 100W

Q-switched gepulseerde fiberlaserbronnen zijn krachtige lasers die veel worden gebruikt in een verscheidenheid aan industriële en wetenschappelijke toepassingen. Deze lasers staan ​​bekend om hun hoge piekvermogen, korte pulsduur en uitstekende straalkwaliteit. Ze zijn ideaal voor toepassingen die precisie, snelheid en betrouwbaarheid vereisen.

De ytterbium gepulseerde fiberlaserbron is verkrijgbaar in een reeks vermogensopties, waaronder 20W, 30W, 50W en 100W. Hierdoor vindt u eenvoudig een laserbron die aan uw specifieke behoeften voldoet. Deze lasers zijn ontworpen om hoogwaardige prestaties te leveren gedurende een lange levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor veel toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van Q-switched gepulseerde fiberlaserbronnen is hun uitstekende straalkwaliteit. Hierdoor kunnen ze zeer gerichte, nauwkeurige stralen produceren die ideaal zijn voor toepassingen zoals microbewerking, lasermarkeren en lasergraveren. Bovendien maakt de korte pulsduur van deze lasers ze zeer geschikt voor toepassingen die verwerking op hoge snelheid vereisen.

Als u een krachtige laserbron nodig heeft voor industriële of wetenschappelijke precisietoepassingen, kan een ytterbium gepulseerde fiberlaserbron de perfecte oplossing zijn. Met een reeks voedingsopties en uitstekende prestatiekenmerken zijn deze lasers een betrouwbare en kosteneffectieve keuze voor veel toepassingen.

2024 Beste gepulseerde fiberlaserbron Te koop!

Kopen 20W-100W gepulseerde fiberlaserbron rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 4 resultaten tonen

MOPA gepulseerde fiberlaserbron – LP-serie

Beoordeeld 0 van 5
Van $899.00 Voor bulkkopers.
  • Geavanceerde MOPA-vezeltechnologie.
  • Breed scala aan instelbare pulsbreedte en frequentie.
  • Zeer concurrerende prijs vanaf .
  • 1 jaar extra garantie omdat we ons eigen reparatiecentrum hebben.

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.