Home - Producten - Laser Machine van het Lassen - Sieraden laserlasmachine

Sieraden laserlasser | Sieraden laserlasmachine voor sieradenreparatie

Sieradenlasers zorgen voor een revolutie in het ontwerpen, repareren en vervaardigen van sieraden. Deze zeer nauwkeurige gereedschappen gebruiken een geconcentreerde laserstraal om metalen binnen enkele seconden samen te smelten voor sterke, schone lassen. De intense hitte en uiterste nauwkeurigheid van de laser maken ingewikkelde lasklussen mogelijk die niet mogelijk zijn met traditionele soldeerbranders.

Met een laserlasapparaat voor sieraden kunnen juweliers ringen naadloos op maat maken, porositeit in gietstukken opvullen, tanden opnieuw kantelen, complexe stukken in elkaar zetten en meer zonder schade aan de omliggende gebieden. De smalle laszone laat weinig sporen na van bijna onzichtbare verbindingen. Zelfs ongelijksoortige metalen zoals platina en 18K goud vormen geen probleem.

Andere voordelen zijn onder meer minder materiaalverspilling, een snellere doorlooptijd, de mogelijkheid om voorheen ‘niet-lasbare’ stukken te lassen en lagere langetermijnkosten in vergelijking met het uitbesteden van laserlaswerkzaamheden. Klanten zullen versteld staan ​​van wat hun vertrouwde juwelier nu gemakkelijk in eigen huis kan realiseren.

Laserlasmachines voor sieraden vertegenwoordigen de toekomst voor zowel juwelierswinkels, kleine studio's als grote fabrikanten. Hun precisie, snelheid en gebrek aan vervorming openen nieuwe deuren voor creatieve ontwerpen en uitdagende reparaties. Elke juwelier die slimmer wil werken, mogelijkheden wil uitbreiden en klanten wil verbazen, heeft een van deze baanbrekende tools in zijn winkel nodig.

2024 Beste sieradenlaserlasser Te koop!

Kopen sieraden laserlasmachine rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 2 resultaten tonen

Mini-sieradenlaserlasmachine – JW-M-serie

Van $1,999.00 voor Reseller met Basisspecificatie.
  • Hoge lassnelheid.
  • Klein laspunt, kleur van het omringende gebied blijft onaangetast.
  • Realtime CCD-bewaking voor nauwkeurige positionering.
  • Elke keer een schone las.
  • 0.1 mm ultradun metaallassen.
  • Milieuvriendelijk en geen vervuiling.

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.