Home - Producten - Optiek en lens - Laser mondstuk

Beste Laser mondstukken | voor lasersnijden en lassen

Lasermondstukken zijn essentiële componenten voor lasersnij- en lastoepassingen. Ze richten de laserstraal nauwkeurig en helpen gassen naar het werkgebied voor soepele, efficiënte sneden en lassen. Ons uitgebreide assortiment lasermondstukken omvat verschillende materialen, configuraties, coatings en openingsgroottes om aan uiteenlopende snijvereisten te voldoen.

Enkellaagse spuitmonden hebben een eenvoudige interne structuur, ideaal voor het snijden van roestvrij staal en aluminium met stikstof. De smalle gasstroom concentreert de warmte voor smalle, gladde sneden. Dubbellaagse mondstukken induceren supersonische gassnelheden voor snel zuurstofsnijden van koolstofstaal, maar met bredere kerfs. Niet-gecoate en verchroomde opties zorgen voor een balans tussen duurzaamheid en spatbestendigheid.

Openingsdiameters van 0.5 mm tot 6 mm regelen de gasstroom en straalkarakteristieken voor optimaal zagen in dunne tot extreem dikke materialen. Kleinere diameters focusseren de straal strakker voor nauwkeurig zagen onder de 3 mm. Grote diameters verspreiden de energie voor een stabiele penetratie in platen van meer dan 10 mm dik.

De hoge concentriciteit tussen de opening en de laserboring zorgt voor een uniforme gas- en energieverdeling. Onze strenge productienormen garanderen een consistentie van 0.02 mm voor zuivere sneden zonder smeltopbouw. Duurzame koper-zinklegeringen geleiden signalen goed en zijn bestand tegen oxidatie.

Voor de beste kwaliteit, snelheid en duurzaamheid bij lasersnijden en lassen kunt u kiezen uit onze uitgebreide catalogus met geoptimaliseerde, uiterst nauwkeurige lasermondstukken. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor deskundig advies.

2024 Laser Laserspuitmonden Te koop!

Kopen laserlas- en snijmondstukken rechtstreeks van de beste prijs-fabrikant, met een betaalbare en goedkope prijs.

Alle 3 resultaten tonen

Er worden meer producten geüpload. Neem vooraf contact met ons op voor informatie.

Beoordeeld 0 van 5
Van $9.99 Voor bulkkopers.
Hoewel het product klaar is, is het nog niet naar onze website geüpload. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.